Blog


20:e dec

Fyra dagar till jul, nu väntar vi på att få julstämning. Har man varit snäll så kommer kanske jultomten. Jag önskar alla en god jul... 

10:e Aug

På måndag börjar sista semesterveckan, då ska jag göra något kul med familjen. Sedan är det arbete samt skola för barnen. Lilla Missy vår ragdoll-katt är den snällaste och mest kärvänliga katt jag någonsin har skådat. Jag har aldrig sett en så underbar katt...

20:e juni

Midsommarafton 2014 och vädret ser ut att bli varmt och skönt. Vi får hoppas att det blir en fin dag att minnas med glädje. Nu ska jag ordna frukost att äta tillsammans med hela familjen. 

Jag önskar en mycket fin midsommar för alla…..

01:e Maj

Vädret håller i sig, varmare än det brukar vara. Mycket pollen i luften, en mycket ovanlig vår. Nu har vi en ledig dag, något som alltid uppskattas. Vi får hoppas att det händer något trevligt och något som kan sprida glädje till alla…….

23:e Apr

Det är sen natt musiken spelar från spotify och jag är vaken. Ute finns massor av pollen som gör det svårt att vara ute om man är allergisk. Jag är ändå glad och positiv för sommaren närmar sig med stora steg.

11:e Apr

Barnen har en veckas påsklov, det är varmare och snart är det sommar. Jag hoppas att det blir en lugn och härlig vecka.

02:e Apr

Här sitter jag mitt i natten och kan inte sova, då är det alltid tillfälle att i lugn och ro sätta sig framför sin mac och göra något kreativt. Våren är tidig i år, en månad tidigare än förra året och två månader tidigare än 2012 läste jag någonstans.

11:e feb

Nu är det snart Alla Hjärtans dag, vilket ska firas med glädje och kärlek…...

04:e feb

Februari månad, det töar och är lite varmare. Nu får vi vänta in våren och sommaren…..

13:e jan

Tidig morgon, en vecka med kallare väder framför oss...


© Lars Arvidsson 2019